Čestitamo! Zahvaljujemo se Vam Za Vašo Prijavo!

Prosim Preverite Vaš Email, Kjer Vas Čaka Knjiga

V tem trenutku vam je bil poslan email za potrditev. Prosim pojdite v vaš email, ga odprite in sledite navodilom. 

Ko kliknete na povezavo za potrditev v vašem emailu, boste nemudoma prejeli knjigo dr.Iztoka Ostana “HUNZA VODA in njeno poustvarjanje z mineralnim prahom FHES“.

Nihče ne želi prejemati sporočil, ki jih niso zahtevali, od spletne strani za katero niste nikoli slišali. To je razlog zaradi katerega moramo preveriti, da je email naslov, ki ste ga vpisali, resnično pripada vam.

To ne pomeni, da vas bomo vpisali na en kup spam — sporočil, daleč od tega. Poslali vam bomo zahtevane članke in občasno morebitna obvestila o novostih in ne moremo dodati email naslova v naš sistem brez, da se zares prepričamo, da imamo dovoljenje od lastnika.

Res je to še en dodaten korak, ja, ampak druge alternative ni 😉

Prva stvar, ki jo preverite je, da ste pravilno vtipkali svoj email naslov. Da to storite, pojdite nazaj skozi proces vpisovanja in poskusite zopet vnesti isti email naslov. V kolikor se bo pokazalo sporočilo o napaki, da vaš naslov že obstaja v našem sistemu, potem ste ob prvem poskusu zares vpisali pravilen naslov, čestitamo.

Druga stvar, ki jo preverite je, da ni naš email pomotoma bil poslan vašo mapo za “spam” oz. “vsiljena sporočila”. (To je najpogostejši razlog, da se maili ne najdejo.)

Če se to zgodi, pojdite v vašo mapo za “vsiljeno pošto” in poiščite potrditveni email. Potem storite karkoli rabite storiti in označite pošto kot “ni vsiljena pošta”. To bi moralo zaustaviti, da naša prihodnja sporočila končajo tudi ne končajo kot vsiljena pošta.

Včasih traja nekaj trenutkov, preden gredo maili skozi. To je lahko zaradi več razlogov. Če traja že nekaj ur in še vedno niste prejeli sporočila (in resnično ni v vaši mapi “vsiljene pošte”) potem boste morebiti želeli vprašati vašega ponudnika internetnih storitev zakaj vaš email ne sprejema sporočil.

Prosimo Vas všečkajte našo Facebook stran spodaj, da ostanete v kontaktu in se pridružite našim pogovorom.

Še enkrat se vam zahvaljujemo in si kmalu pišemo.