[ultimate_heading main_heading=”Skrivnost Hunza Vode je razkrita! … Sedaj se vam bo odprla pot do te težko pričakovane knjige” main_heading_color=”#545454″ sub_heading_style=”font-weight:bold;” sub_heading_font_size=”tablet:18px;tablet_portrait:16px;mobile_landscape:16px;mobile:16px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:18px;tablet:18px;tablet_portrait:16px;mobile_landscape:16px;mobile:16px;” main_heading_line_height=”desktop:28px;”][/ultimate_heading][ultimate_heading main_heading=”Zakaj Ljudje v Himalajski Dolini Hunza Živijo Več Kot 100 Let in Kako Lahko To Koristi Tudi Vam…” main_heading_color=”#c60000″ main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:36px;tablet:32px;tablet_portrait:28px;mobile_landscape:24px;mobile:20px;”][/ultimate_heading]
Brošura Hunza Voda

Odkrijte Prednosti, Ki Jih Prinaša “Hunza Voda”, In Kako Lahko Koristi Vam

Prenesite si novo knjigo izpod peresa dr.Iztoka Ostana “HUNZA VODA in njeno poustvarjanje z mineralnim prahom FHES“, ki na preprost način razkriva skrivnosti žive vode stoletnikov v Himalajski dolini Hunza s povzetki dolgoletnih raziskav.

V njej boste tudi našli odgovore na mnoga vprašanja, kot so podrobno obrazloženi fiziološki učinki FHES-a, torej:

 • Kako izboljšuje hidracijo celic?
 • Na kakšen način izboljša prenos snovi v celice in odpadkov iz njih?
 • Poveča učinkovitost proizvodnje energije v celicah in kako to sploh deluje
 • Učinkovito varuje pred prostimi radikali, ki so vir staranja in zakaj se razlikuje od drugih antioksidantov?
 • Kako je to mogoče, da zmanjša raven mlečne kisline ob fizičnih naporih?
 • Ali je sploh povsem varen?
 • Ključna vprašanja o uporabi FHES pri zdravih, pri šibkih in uporabi v času bolezni, vnetjih okužbah in degenerativnih obolenjih.
 • Vsak mesec vam bomo poslali tudi mesečne novice o novostih in morebitnih novih dognanjih…

To in še mnogo več, boste izvedeli v novi knjigi, ki jo lahko brezplačno prenesete z enostavnim vpisom emaila:

HUNZA VODA - knjiga dr.Iztoka Ostana

HUNZA VODA – knjiga dr.Iztoka Ostana

Ko boste knjigo prebrali, prosim napišite svoje mnenje spodaj pod komentarje. Vnaprej se vam zahvaljujemo za oddan komentar.

Komentarji

 1. robert

  Kje zadevo zagrabit? V poplavi vsemogočnih preparatov, zdravil, zdravilnih zelišč in v skoraj še večji poplavi zdravnikov, zdravilcev, preprodajalcev, promotorjev, posrednikov, ki ne brezplačno ponujajo vse to.
  Rešitev je pa ravno v “zastonj ste prejeli, zastonj dajajte”.
  Se pa v eni zadevi močno strinjam z dr. Iztok-om. Kaj je naravno? Naravno bi bilo, da nas na zemlji ni. To ni naš naravni eksistenčni prostor, to pravilno ugotavlja. V tem je ves izziv človeštva.
  Ni izziv dočakati 100 let, pač pa kako čimprej oditi tja kjer smo doma. Človeštvo je čedalje bolj bolno in čedalje težje zapušča zemljo. Paradoks.
  A zakaj sem pa potem prebral knjigo? Zato ker je zastonj.
  Hvala in prijazen pozdrav.

 2. viljem čurman

  Zanimiva knjiga,zelo poučna, verjamem v njeno moč in delovanje.Naše celice zelo ptrebujejo čisto in kvalitetno vodo,za nemoteno in pravilno delovanje telesa,kar hunza voda nedvomno je.

 3. Majda

  Hvala za poslano knjigo. Zelo zanimivo branje oz. ugotovitve glede izboljšanja vode. Vsakdanjemu človeku so te ugotovitve večinoma neznane, saj nekateri rajši pijejo Radensko kot “vodo”, ker naj bi Radenska imela saj nekaj mineralov v sebi, če izvzamemo mehurčke v njej. Voda pa naj ne bi imela v sebi ničesar, razen “vode”. Kapsule Megahydrata oz. prašek za izboljšanja vode, pa je najbolj naravna stvar, če izvzamemo hrano, ki jo uživamo vsak dan in naj bi bila “zdrava”, torej se postavi vprašanje zakaj si ne bi s temi kapsulami izboljšali kvaliteto svojega zdravja oz. vode, ki jo vsi uživamo, če obstaja možnost za to? In mislim da Meghydrate je res PRAVA izbira za to.
  Lep pozdrav

 4. slavica

  Hvala za poslano knjigo.
  Za megahydrate sem slišala od znanke, knjigo sem dobila od vas in zdaj v nakup kapsul.
  Z veseljem jo pošiljam po e-mailih naprej.

  Lep pozdrav

 5. Nevenka Fele

  Pozdravljeni,
  hvala za knjigo. Iz opisanih izkušenj porabnikov tega preparata, sem se odločila da si z njim znižam holesterol, prečistim telo in da končno nekaj naredim zase.Hvala za zbirko izkušenj in za resen pristop predstavitvi vseh vasih preparatov. S spoštovanjem

 6. Alekssndra Devjak

  Hvala lepa za knjigo.
  Z veseljem jo bom prebrala , poskusila s priporočenim in delila svoja opažanja,sploh če bodo pozitivna,med svoje prijatelje.
  Vsem bodočim uporabnikom,tako kot sebi, želim da izvemo kaj novega in s tem v zvezi tudi izboljšamo svoje zdravje.
  Lepo vas pozdravljam in če me bosta tako teorija kot praksa navdušili,se gotovo še javim.

  • admin

   Dobrodošli! Veseli me, da ste se odločili za ta korak.
   V kolikor vas bo karkoli zanimalo nam pišite ali kontaktirajte.
   Lep pozdrav,
   Marjan

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.